Mielestämme Suomi ansaitsee

hyvää asiantuntijuutta ja johtamista

Siksi me tarjoamme valmennusta erityisesti kuntien, kaupunkien ja järjestöjen tarpeisiin.

Onko työsuhdeosaamisenne vahvalla pohjalla? Kaipaatteko keinoja tiimeissä olevan osaamisen täysipainoisempaan hyödyntämiseen? Vai haluaisitteko osaamista tärkeiden tunnuslukujen tulkintaan?

 

Valmennukset on suunniteltu julkisen sektorin asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville. Osallistujat voivat työskennellä millä tahansa toimialalla, ja valmennus tarjoaakin tilaisuuden verkottua yli toimialarajojen. Valmennuspäivät ovat tervetulleita kohtaamispaikkoja arjen keskellä.

Organisaatiokohtaisesti toteutetut koulutukset

Mikäli kaikki osallistujat ovat samasta organisaatiosta, suunnitellaan valmennuksen sisältö vastaamaan organisaation kehittämistarpeita. Teemoina voivat olla esimerkiksi asiakkuusosaaminen & digitalisaatio, osallistava johtaminen & fasilitointi, työsuhdeosaaminen, tuloksellinen johtaminen, taloustaito tai viestintä.

 

Valmennukset toteutetaan joko lähitapaamisina organisaation valitsemassa paikassa tai verkkokoulutuksena, taikka näiden yhdistelmänä.

Tutustu tiimiimme

Ammattitaitoiset valmentajat

Kuntavalmennuksen valmentajien tavoitteena on tarjota aina enemmän osaamista ja energiaa, kuin mitä osallistujilla on tullessaan valmennuksiin. Kuntavalmennus on koonnut Suomen johtavat valmentajat innostamaan ja oivalluttamaan esihenkilöt ja asiantuntijat uuden tiedon äärelle. Näillä valmentajilla on taito haastaa ajattelua sekä auttaa löytämään konkreettisia keinoja arjen haasteiden haltuunottamiseksi.

 

 

Näkemystä julkisen sektorin osaamistarpeista

 

Osaamiseen kohdistuu paljon vaatimuksia muuttuvassa toimintaympäristössä. Poikkeukselliset ajat ja tilanteet ovat jo osoittaneet, miten paljon voimavaroja vastuunkantajilta vaaditaan.

Kysy lisää

Referenssit

Keskimäärin 81 prosenttia osallistujista suosittelee valmennusta muille.

 

69 prosenttia on tyytyväinen valmennuspäivien teemoihin.

 

Olemme saaneet olla mukana kehittämässä esimiesten osaamista mm. seuraavissa organisaatioissa: FIda, Hattulan kunta, Helsingin NMKY, Hotelli Arthur, Janakkalan kunta, Kaarinan kaupunki, Kankaanpään kaupunki, Liedon kunta, Loimaan kaupunki, Paimion kaupunki, Rauman kaupunki, Raision kaupunki, Tuusulan kunta, Siuntion kunta, Someron kaupunki, Uudenkaupungin kaupunki, Vihdin kunta.