Onko työsuhdeosaamisenne vahvalla pohjalla? Kaipaatteko keinoja tiimeissä olevan osaamisen täysipainoisempaan hyödyntämiseen? Vai haluaisitteko osaamista tärkeiden tunnuslukujen tulkintaan?

 

Valmennukset on suunniteltu julkisen sektorin asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville. Osallistujat voivat työskennellä millä tahansa toimialalla, ja valmennus tarjoaakin tilaisuuden verkottua yli toimialarajojen. Valmennuspäivät ovat tervetulleita kohtaamispaikkoja arjen keskellä.

Organisaatiokohtaisesti toteutetut koulutukset

Mikäli kaikki osallistujat ovat samasta organisaatiosta, suunnitellaan valmennuksen sisältö vastaamaan organisaation kehittämistarpeita. Teemoina voivat olla esimerkiksi asiakkuusosaaminen & digitalisaatio, osallistava johtaminen & fasilitointi, työsuhdeosaaminen, tuloksellinen johtaminen, taloustaito tai viestintä.

Tutustu tiimiimme

Ammattitaitoiset valmentajat

Kaikilla valmentajillamme on vahva substanssiosaaminen omasta aiheestaan. Verkostomme koostuu yrittäjinä toimivista kouluttajista.

 

 

Näkemystä julkisen sektorin osaamistarpeista

 

Osaamiseen kohdistuu paljon vaatimuksia kuntien ja kaupunkien muuttuvassa toimintaympäristössä. Poikkeukselliset ajat ja tilanteet ovat jo osoittaneet, miten paljon voimavaroja vastuunkantajilta vaaditaan.

 

Valmennukset toteutetaan joko lähitapaamisina organisaation valitsemassa paikassa tai verkkokoulutuksena, taikka näiden yhdistelmänä.

 

Johtamisen tutkinto

 

Esimiesvalmennukseen osallistuvan esimiesosaaminen tunnustetaan, kun valmennuksen aikana suoritetaan joko Lähiesimiestyön ammattitutkinto tai Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Tutkintotodistus oikeuttaa hakemaan Työllisyysrahaston henkilökohtaista ammattitutkintostipendiä.

 

Kysy lisää

Referenssit

Keskimäärin 81 prosenttia osallistujista suosittelee valmennusta muille.

 

69 prosenttia esimiehistä on tyytyväinen valmennuspäivien teemoihin.

 

Olemme saaneet olla mukana kehittämässä esimiesten osaamista mm. seuraavissa organisaatioissa: Hattulan kunta, Liedon kunta, Kaarinan kaupunki, Paimion kaupunki, Uudenkaupungin kaupunki, Rauman kaupunki, Loimaan kaupunki ja Janakkalan kunta.